U našoj ponudi je 92.824 promotivnih poklona s EU lagera

Poslovni pokloni

Osigurajte atraktivne i jedinstvene poslovne poklone i promotivne artikle za svoje klijente i poslovne partnere!

U Intermaxu smo se pobrinuli da našim kupcima ništa ne nedostaje te im osigurali vrlo širok i raznolik asortiman poslovnih poklona na koje nitko neće ostati ravnodušan. Naši promotivni artikli i poslovni pokloni zadovoljit će svačiji ukus i potrebe, te Vam omogućiti izvanredne načine brandiranja i promoviranja. Kontaktirajte nas i provjerite sami!

U Intermaxu stavljamo veliki naglasak na kvalitetu i uporabnu vrijednost svih naših poslovnih poklona kako bi se oni mogli svakodnevno i dugo vremena koristiti. Za svoje poslovne partnere možete odabrati jedan od mnogih poslovnih darova ili pak iskombinirati nekoliko promotivnih proizvoda u jedinstveni poslovni poklon paket, kao što su, primjerice, kemijske olovke, pisaći setovi, USB stickovi, pisaći pribor, uredski pribor, polo majice, poslovne torbe, laptop torbe i mnogi drugi promotivni artikli.

Jedinstveni poslovni pokloni po najboljim cijenama samo u Intermaxu!

Naručite svoj poslovni poklon već danas i iznenadite svoje poslovne partnere i klijente.

Novo u ponudi

Svojim klijentima uvijek nudimo više i bolje, a naši poslovni darovi i proizvodi prate najnovije trendove. Pogledajte što je novo u Intermaxovoj ponudi i naručite trendi poslovni poklon za svoje partnere već danas!

USB stickovi svih oblika, veličina i boja, power bank prijenosna baterija bez koje se danas gotovo ne može, poslovne torbe, laptop torbe ili pak torbe za kupovinu i torbe za plažu, oprema za sport i slobodno vrijeme kao što su sportske majice, sportske torbe i sunčane naočale i mnogi drugi poslovni darovi dostupni su Vam upravo ovdje.

Kombinirajte nekoliko proizvoda u vlastiti atraktivan poslovni poklon paket sa svojim logom ili promotivnom porukom i brandirajte se na najbolji način. Pogledajte našu odličnu ponudu i kontaktirajte nas danas!

 

 

Poslovni pokloni za svaku priliku

Poslovni pokloni uvijek su dobar način ne samo brandiranja nego i održavanja dobrih odnosa s klijentima i poslovnim partnerima. Poslovni darovi i proizvodi koje možete kombinirati u atraktivan poslovni poklon paket najbolji su znak pažnje kojeg će vaši partneri jako cijeniti.

Upravo zato Intermax ima vrlo široku ponudu promotivnih i poslovnih poklona i mogućnosti za kombiniranje poklon paketa, i to za svaku priliku!

Želite iznenaditi svoje partnere, dati im mali znak pažnje ili ovjekovječiti važan trenutak poput početka suradnje? Bliže se blagdani i vrijeme darivanja i nemate ideje što pokloniti? U Intermaxu imamo rješenje za sve!

Kvalitetni i korisni poslovni pokloni s Vašim logom idealan su znak pažnje. Naši lokalno proizvedeni proizvodi najviše kvalitete s jednako visokom uporabnom vrijednošću pravi su odabir za Vas!

Poslovni pokloni u Intermaxu uvijek Vam daju više – više kvalitete, više vrijednosti, više mogućnosti i više načina za promociju Vašeg branda, a dolaze u mnogo različitih vrsta, oblika, boja i veličina.

Kod nas ćete uvijek pronaći ono što tražite i zasigurno se istaknuti u današnjem vrlo konkurentnom poslovnom svijetu.

Odaberite između raznovrsnih i kvalitetnih poslovnih poklona i kombinacija poklon paketa koje smo osigurali samo za Vas: privjesci za ključeve, polo majice, sportske majice, kemijske olovke, USB stickovi, putne torbe, sportske torbe, uredski pribor i mnoštvo drugih promotivnih i poslovnih proizvoda.

Pouzdanost i kvaliteta

Nakon što naručite svoje poslovne poklone, oni će Vam biti dostavljeni u najkraćem mogućem roku.

U Intermaxu cijenimo važnost učinkovitosti, brzine i kvalitete, stoga upravo to i nudimo svojim klijentima. Poslovni svijet u današnje vrijeme kreće se velikom brzinom, a jednako brzo se stoga kreće i dostava naših, odnosno Vaših poslovnih poklona.

Naručite poslovni poklon sa svojim logom već danas ili nas kontaktirajte u slučaju dodatnih pitanja ili informacija.