U našoj ponudi je 89.117 promotivnih poklona s EU lagera

28
Kataloški broj: 1839
1839-08, 1839-19

PU body safe/phone pouch, with a main zippered compartment, a small front pocket with a PVC window, on the other side a phone PU phone pouch, a carabineer,… Detaljniji prikaz

Cijena od:
2,20 kn (0,29 )
Ukupno dostupno:28
Odaberite za dodatni info:


2,20 kn (0,29 )
Kataloški broj:
Dostupno za varijantu :
sa skladišta A: Rok isporuke bez tiska cca 3-5 radna dana

Combination Not Available
Upiši željenu količinu ili pomakni kružić:

Molimo navedite informacije o željenoj aplikaciji logo npr. tehnika aplikacije, broj boja, veličina loga i slično (ove informacije nisu obavezne, ali će nam omogučiti brži i precizniji odgovor na Vaš upit):


Ukoliko imate sliku ili pripremu koju želite aplicirati molimo da koristite formu za slanje (nije obavezno, ali će nam omogučiti brži i precizniji odgovor na Vaš upit):


Zatraži ponudu

PU body safe/phone pouch, with a main zippered compartment, a small front pocket with a PVC window, on the other side a phone PU phone pouch, a carabineer, and a nylon cord (approx. 80cm) with safety closure.

Korištenje strojnog prijevoda na intermax.hr Izjava o ograničenju odgovornosti: Zbog izuzetno velike količine proizvoda u ponudi ovaj je sadržaj preveden alatom za strojno prevođenje Google Cloud Translation API. Proces je u cijelosti automatiziran i ne uključuje ljudsku intervenciju. Kvaliteta i točnost strojnog prijevoda mogu se znatno razlikovati među tekstovima i jezičnim parovima. Intermax ne jamči točnost niti prihvaća odgovornost za moguće pogreške.


Veličina proizvoda 18 x 9,5 x 0,5 cm
Boja Crvena, Zelena
Težina proizvoda 0 kg
Komada u transp. kutiji 200
Veličina transportne kutije 38 x 23 x 40 cm
Zemlja porijekla China (Prc)
Tarifni broj 4202321000
1839
/
Copied!