U našoj ponudi je 92.824 promotivnih poklona s EU lagera

Često postavljana pitanja


Želim poslati upit, nisam siguran da li želim odmah naručiti proizvode?
Svi upiti poslani kroz našu stranicu su NEOBAVEZNI i informativni. Po primitku Vašeg hatjeva za ponudu i provjere svih odabranih parametara kontaktirati ćemo Vas s ponudom koju u svakom trenutku možete korigirati ili odustati. Ukoliko potvrdite narudžbu po ponudi koju smo Vam naknadno poslali, narudžba je finalna i obvezujuća.
 

Želim naručiti proizvode, ali nisam siguran da sam odabrao točne parametre tiska ili mi nedostaje dodatna informacija?
Bez obzira što niste sigurni da li je Vaš upit za ponudu potpun, slobodno ga pošalljite. Vaš onlin upit preuzeti će netko od kolega iz odjela prodaje te će Vas svakako kontaktirati za pojašnjenje. Prilikom slanja zahtjeva z ponudu možete u polje "Napomena" staviti i sve dodatne komentare, pitanja i slično na koje će te dobiti odgovor. Vaš upit neće biti automatski obrađen bez da imate priliku za korekciju, pojašnjenje i slično.
 

Da li mogu kupiti proizvode za osobnu potrebu? 
Proizvodi iz naše ponude namjenjeni su za veleprodaju pravnim osobama. Nismo u mogućnosti ponuditi maloprodaju naših proizvoda te nemamo maloprodajne partnere koji nude naše proizvode.
 

Da li moram imati tvrtku, obrt ili samostalnu djelatnost za naručivanje vaših proizvoda?
Budući da je naša ponuda namjenjena pravnim osobama potrebno je imati tvrtku, obrt ili samostalnu djelatnost za naručivanje.
 

Želim vas posjetiti i vidjeti proizvode, što moram napraviti?
Ukoliko nas želite posjetiti u našem uredu molimo da nas prethodno kontaktirate kako bismo dogovorili termin i pripremili uzorke proizvoda koje želite vidjeti jer nemamo sve uzorke na raspolaganju u uredu.
 

Da li nudite uslugu aplikacije logotipa na proizvode?
U mogućnosti smo ponuditi promo proizvode s aplikacijom logotipa ovisno o željama i potrebama kupca
 

Da li mogu naručiti proizvode bez aplikacije logotipa?
Proizvode možete naručiti bez logotipa.
 

Koliko su točni podaci o proizvodima, cijenama, stanjima skladišta, rokovima isporuke?
Podaci o proizvodima, stanju lagera, cijenama, opcijama tiska i slično prikupljaju se redovitom automatskom razmjenom s našim dobavljačima (uz stanje lagera i cijene imate informaciju kada je bilo zadnji update) . Zbog velike količine podataka, jako puno opcija tiska (vrsta i pozicija) te stalne promjene podataka o stanju skladišta, ne garantiramo potpunu točnost podataka i zadržavamo pravo promjene i korekcije svih podataka. Stanja skladišta koja prikazujemo su dostupna i velikom broju drugih kupaca iz Europe te je uvijek moguće da se od zadnjeg osvježivanja podataka stanje promjenilo. Također se može dogoditi da neka opcija tiska ili dimenzija nije točna te će Vas o tome obavijestiti komercijalist koji će zaprimiti Vaš upit.