U našoj ponudi je 91.804 promotivnih poklona s EU lagera

4.686
Kataloški broj: 1015141
1015141

Bamboo keychain phone holder with charging cables. Type-C, lightning and USB-A/C. Individually packaged in a brown cardboard pouch. Detaljniji prikaz

Cijena od:
3,66 € - Na Upit
Ukupno dostupno:4.686
Odaberite za dodatni info:

3,66 €
Kataloški broj:
Dostupno za varijantu :
sa skladišta A: Rok isporuke bez tiska cca 3-5 radna dana

Combination Not Available
Upiši željenu količinu ili pomakni kružić:

Molimo navedite informacije o željenoj aplikaciji logo npr. tehnika aplikacije, broj boja, veličina loga i slično (ove informacije nisu obavezne, ali će nam omogučiti brži i precizniji odgovor na Vaš upit):


Ukoliko imate sliku ili pripremu koju želite aplicirati molimo da koristite formu za slanje (nije obavezno, ali će nam omogučiti brži i precizniji odgovor na Vaš upit):


Zatraži ponudu

Bamboo keychain phone holder with charging cables. Type-C, lightning and USB-A/C. Individually packaged in a brown cardboard pouch.

Korištenje strojnog prijevoda na intermax.hr Izjava o ograničenju odgovornosti: Zbog izuzetno velike količine proizvoda u ponudi ovaj je sadržaj preveden alatom za strojno prevođenje Google Cloud Translation API. Proces je u cijelosti automatiziran i ne uključuje ljudsku intervenciju. Kvaliteta i točnost strojnog prijevoda mogu se znatno razlikovati među tekstovima i jezičnim parovima. Intermax ne jamči točnost niti prihvaća odgovornost za moguće pogreške.


Veličina proizvoda No size
Boja Smeđa
Težina proizvoda 0.03 kg
Komada u transp. kutiji 100
Zemlja porijekla China
1015141
/
Copied!